Överraskning för sönerna

Vi bor i ett hus i Lund, det är jag, min fru och våra två söner. De är fjorton och tolv år gamla, vi har hela tiden haft en väldigt tajt relation men nu börjar de bli alltmer intresserade av att umgås med kompisar och av att spela dataspel. Nu spelar de något typ av spel som går ut på att man ska överleva alla andra deltagare i spelet och på så sätt vinna omgången. Jag har försökt att spela med dem några gånger men det var ren och skär katastrof. Barnen skrek att jag skulle hoppa, bygga, skjuta och jag gjorde allt tvärt emot. Jag har planerat att jag ska överraska grabbarna genom att bygga ett litet hus på trädgården, de vet om att vi ska bygga ett gästhus men själva överraskningen tänker jag att det kan bestå i ett spelrum under tiden då vi inte har några gäster. Jag har tänkt att kontakta ett företag som heter Althin Entreprenad i Lund och låta dem genomföra byggnationen av huset vi ska ha på tomten. De utför de flesta tjänster som går att genomföra inom bygg. De har varit aktiva inom bygg-branschen under flera års tid och de vet vad som krävs för att skapa nöjda kunder. De arbetar med stort engagemang och noggrannhet i alla deras bygg-projekt. Huset tänker jag mig ska vara på 30 kvadratmeter och däri ska rymmas toalett med dusch, två sängar och den spelutrustning som krävs med en ljudanläggning och tillhörande fåtöljer. Althin Entreprenad genomför både nybyggnationer och renoveringar av olika karaktär, jag är säker på att de skulle göra ett bra jobb och göra oss nöjda med deras insats. Inte minst grabbarna som förmodligen skulle vilja ha lan där varje helg under sommarlovet.