Från idé till verklighet

Jag brinner för teknik och häftiga saker som sammankopplar verklighet med den virtuella världen. Jag blev helt exalterad när jag första gången kom i kontakt med VR och den snurrande verkligheten som blev påtaglig i och med den upplevelsen. Sedan dess har jag utvecklat en plattform för just VR och de upplevelser som man kan uppleva med dess hjälp. Jag har som ett fritidsintresse, utöver mitt riktiga jobb, gjort i ordning en lokal i Kungälv som kan användas för flera VR-spelare att genomlöpa en bana där de kommer kunna arbeta i lag och individuellt. Att förverkliga min dröm hjälpte Bygg o Interiör Ale AB i Kungälv mig med, vi byggde om mitt garage på tomten och har gjort det till ett riktigt häftigt ställe. Där kan folk hyra in sig för att prova på plattformen. Byggfirman som hjälpte mig har stor erfarenhet och kunskap inom bygg i Kungälv. Vanligtvis så utför de främst nybyggnationer, renoveringar och andra tjänster inom bygg i Kungälv, det projekt som jag introducerade dem för var helt nytt i deras värld. Men det blev en riktigt häftig skapelse och det är inte så att jag har gjort det som ett vinstdrivande projekt snarare som en cool grej som jag och mina vänner kan utnyttja. de har hängt här en hel del kan man säga. Byggföretaget har också vart här och provat på det, man kan säga att de flesta var bättre på att hantera bygg än VR men de tyckte det var kul.